Wir sind in die Schweitz!

19 mei 2024 - Lauterbrunnen, Zwitserland

Ja ja we zijn in Zwitserland! Maar voordat we daar waren hebben we wel weer wat meegemaakt haha... We waren vanmorgen alle 3 al op tijd wakker en toen we om 6.30u dachten even een raampje open te zetten om te luchten, ging het alarm van onze camper af! Oeps even vergeten dat er een alarm op deze camper zit. Jolanda probeerde het snel uit te zetten wat natuurlijk niet lukte, pas toen de sleutel in het contact zat hield het alarm op, maar toen kwam de eigenaar van de camping al gelopen om te vragen of alles wel goed ging😂😂. Ja hoor meneer, foutje!🙈 Gelukkig waren wij de enige gasten, maar toch haha.

Dat wij de enige gasten waren, dat kwam omdat de camping afgelopen week gesloten was ivm wateroverlast. Het had zoveel geregend, dat de camping overstroomd was geweest en zaterdag was de 1e dag dat het weer open was. De eigenaar had aangegeven waar we onze camper konden parkeren omdat het op veel plaatsen toch nog erg drassig was. Maar jullie raden het al, het wegrijden ging niet zo soepeltjes! Of eigenlijk ging het gewoon helemaal niet😂. We zaten kei vast! Weer kwam de eigenaar vragen of alles goed ging en hij zag ook wel dat het zo echt niet ging lukken. Gelukkig had die goeie man een tractor en zo heeft hij ons eruit getrokken! Eind goed al goed en wederom met wat vertraging konden we onze weg vervolgen...

En dat was richting Lauterbrunnen in Zwitserland. Onderweg hebben we genoten van het mooie landschap en hebben we nog een tussenstop gemaakt bij Aareschlucht, een wandeling door een mooie kloof, heel gaaf! Soms wat hoog, maar ook ons mam is weer mee geweest! Na onze wandeling zijn we naar onze camping gereden; camping Breithorn. Een mooi plekje tussen de bergen en de watervallen, beter kun je niet zitten!

Wij gaan er nog een gezellige avond van maken en morgen rijden we dan door naar Sirmione, Italië.

1. Margo:
    Haha wat een belevenissen in het 1e weekend, dat beloofd wat
  2. Margriet:
    19 mei 2024
    Wat beleven jullie nu al veel samen en het zie er ook koud uit daar .Maar hopelijk in Italië warm is zonder alarm verder goed slapen .Tot morgen groetjes
  3. Germa Van veghel:
    19 mei 2024
    Jullie gaan al als n speer!!
    Wat n geluk dat die boer van wanten wist! 3 vrouwen in de modder!
    En wat n mooie combi om die prachtige kloof te doen!! Top!!
  4. Cindy:
    19 mei 2024
    Heerlijk om dit te lezen😂