Nenzing

4 juni 2024 - Nenzing, Oostenrijk

Vanmorgen rond 9u zaten we weer in onze camper op weg naar een nieuwe plek, met onderweg weer de mooiste landschappen en uitzichten. Op weg naar Nenzing! De Alpencamping in Nenzing waar Jolanda al meer dan 30 jr komt en voor haar voelt als thuiskomen. Maar eerst nog een 300 km te rijden. Zoals gezegt een route met weer mooie uitzichten op prachtige landschappen; zo gaaf die bergen en zo groen! Na een paar tussenstops voor drink- en lunchpauze stoppen we in Bludenz; hier gaan we even naar de DM drogist. Dit is leuk shoppen want veel dezelfde producten als bij ons in Nederland, maar dan tegen vele lagere prijzen. Ook halen we nog even wat laatste boodschapjes en gooien we de tank van onze Zoeff nog maar eens vol en rijden we naar.... De Milka fabriek!! Ja die zit hier in Bludenz en die kun je dan niet overslaan natuurlijk.

Daarna dan dus eindelijk naar de camping! Jolanda wordt al snel herkend haha... Beroemd of berucht?😉 We zetten onze camper op z'n plek en dan lekker naar het zwembad. Vandaag 22 graden en veel zon dus een prima combi en van deze zonnestralen genieten we nog even volop nu het nog kan. Het water is ook lekker warm, dus zelfs ons mam gaat het water in. Heerlijk genoten dus! En vanavond gingen we gewoon verder met genieten want we gingen uit eten. Het restaurant op de camping was erg goed aldus Jolanda, dus ja dat wilden we wel even uittesten natuurlijk. Nou niks overdreven hoor, echt zoooo lekker gegeten!! Toen Jolanda na het eten vertelde dat ze ook hele lekkere apfelstrudel hadden daar en we nog aan het twijfelen waren, zei ons mam "doe mij maar een stuk en dan mogen jullie ook wel een hapje!"😂😂  Uiteindelijk toch 2 stukken besteld en echt waar, gewoon hemels!🥰

Inmiddels zijn we naar de camper gerold zo vol zitten we en kijken we weer terug op een heerlijk dagje! Opnieuw veel moois gezien, flink gelachen, noem het maar op. Woensdag rijden we door naar onze laatste bestemming voor we weer terug zijn in Nederland, Wahlheim Duitsland.

1. Annie:
    4 juni 2024
    Weer n mooi verhaal dames.
    Goede reis verder hè
  2. Marielle Van de Ven:
    5 juni 2024
    Nog even flink genieten dames!!! Wederom prachtige fotos, jaloersmakend 😉
  3. Germa Van veghel:
    5 juni 2024
    Groot gelijk Jolanda dat je daar naar toe wilde. Het is prachtig!!
    En leuk om het Francien en Francis te laten zien. ☺️
    En jullie etentje 😂😂